Werken bij ELF

ELF organiseert zo’n 10x per jaar een logeeractiviteit voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Meestal is dat een logeerweekend van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Aan het eind van de zomervakantie en rond kerst hebben we vaak een langweekend of midweek.

Een logeerweekend heeft 4 diensten, inclusief 2 slaapdiensten. Meestal zijn er 2 begeleiders op de groep die worden bijgestaan door 2 vrijwilligers. Afhankelijk van de diensten, kun je zo tussen de 8 en 15 uur per maand bij ELF werken. Dat hoeft niet elke maand, maar we willen wel vaker op je kunnen rekenen. We moeten immers het rooster rond krijgen en vertrouwde gezichten zijn prettiger voor de deelnemers.

Daar doen we het voor

Werken bij ELF is ontzettend leuk. In een klein team werken we in een plezierige en prachtige omgeving. We doen allerlei leuke activiteiten met onze deelnemers en proberen hen bij ELF een fijne tijd te bezorgen. Daarmee wil ELF bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. Dat maakt het ook heel dankbaar werk. We werken met een vaste groep deelnemers die elkaar kennen, helpen en zelfs vriendschap sluiten. ELF is hun én onze club.
Kijk ook even bij activiteiten en logeerverblijf

Dit is ons team

Vacatures en solliciteren

Soms zoeken we een extra begeleider voor de groep en een enkele keer voor een individuele deelnemer. We vragen een mbo-diploma gehandicaptenzorg, ziekenverzorgende, verpleegkundige of SPH (social work). Daarnaast heb je een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig. We zoeken enthousiaste en betrokken medewerkers die het leuk vinden om onze ELF’jes en ELF’en te begeleiden bij verschillende activiteiten en hun adl – algemene dagelijkse levensverrichtingen. En we verwachten dat je initiatief toont door ze op een liefdevolle en positieve manier te stimuleren bij hun ontwikkeling. Het salaris voor een begeleider is conform de CAO gehandicaptenzorg.

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar een open sollicitatie met c.v. en motivatie mag je mailen naar ddeleeuw@elfriesland.nl

T  06 – 12 95 70 89
info@elfriesland.nl 

Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

KvK 01122957
Statuten