Verblijf

Ons logeeradres

Onze vaste verblijfplaats is Camping It Wiid in Eernewoude. Midden in Friesland, in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. We kunnen hier gebruikmaken van alle faciliteiten die de camping biedt. Zoals een buitenzwembad, bootverhuur, tennisbanen, speeltoestellen en sportvelden. Met name in de zomer kunnen we meedoen aan de activiteiten die de camping organiseert. Tijdens de KidsClub bijvoorbeeld kunnen onze deelnemers integreren met de kinderen op de camping.

Eigen activiteitencentrum

Op camping It Wiid hebben we een activiteitencentrum voor onszelf: het Kwetternest. Hier komen we samen en doen we veel dagactiviteiten. Het Kwetternest is een grote, veilige ruimte met een mooie keuken waar we samen koken en eten. Hier hebben we ook computers en iPads, spelletjes en puzzels, een sjoelbak, tafeltennistafel, tafelvoetbal én een tandem en duofiets om samen een rondje over de camping te fietsen.

Activiteiten en uitstapjes

Natuurpark De Alde Feanen

Samenwerking met It Wiid

Al meer dan 10 jaar zijn we verbonden met Camping It Wiid. Dat komt zo: het recreatiegebouw wordt alleen in juli en augustus gebruikt voor de campinggasten. Doordat ELF er gebruik van maakt, heeft het Kwetternest het hele jaar door een sociale functie gekregen. En daar zijn beide partijen blij mee.

ELF en Camping It Wiid werken samen

Logeerverblijf

We slapen, douchen en ontbijten in bungalows op loopafstand van het Kwetternest. De bungalows liggen naast elkaar, zodat we ook daar gezellig samen dingen kunnen doen zoals buiten eten en zingen rond het kampvuur.

Jongens en meisjes slapen apart en per weekend wordt gekeken naar de beste bezetting. Er is altijd voldoende professionele begeleiding.

Deelnemers die volledig afhankelijk zijn van een (elektrische) rolstoel kunnen we helaas niet verwelkomen, omdat de bungalows daarvoor niet toegankelijk zijn en we niet over aangepast vervoer beschikken. Een opvouwbare rolstoel is wel mogelijk als de deelnemer beperkt kan lopen.

Eens ergens anders

Een enkele keer (1x per jaar) zijn we niet in Eernewoude, maar verblijven we in de Ronald McDonaldhoeve in Beetsterzwaag of op camping De Kuilart in Koudum. Dan hebben we weer andere faciliteiten tot onze beschikking en kunnen we andere uitstapjes maken in de omgeving.

Ronald McDonaldhoeve

Camping De Kuilart

T  06 – 12 95 70 89
info@elfriesland.nl 

Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

KvK 01122957
Statuten