Logeren

Logeercentrum ELF

Onze logeerweekenden

ELF organiseert zo’n 10 logeeractiviteiten per jaar. Meestal is dat een weekend van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Die plannen we buiten de schoolvakanties en feestdagen. Een paar keer per jaar duurt de logeerpartij iets langer, dan is het een midweek of langweekend aan het eind van de zomervakantie of rond de kerstvakantie.
Onze logeerweekenden gelden als respijtzorg, omdat ouders even vrij zijn van de zorg voor hun gehandicapte kind.

Extra educatieve zaterdagen

Naast de logeerweekenden organiseert ELF een cursus of workshop op één of enkele zaterdagen in het voor- of najaar. Deze extra zaterdagen staan altijd in het teken van een educatief thema. Denk bijvoorbeeld aan weerbaarheid, denkvaardigheid, sociale vaardigheid of zelfstandig leren koken.

Veilig en vertrouwd

ELF biedt haar deelnemers een veilige omgeving. De groep wordt begeleid door vaste medewerkers. En hoewel de activiteiten wisselen, zijn alle activiteitenbegeleiders bekend met de groep. Zelfs de deelnemers wisselen niet heel erg, want ELF is een ‘vaste’ club. Dat is goed voor de groepsvorming en maakt het vertrouwd. We zien dan ook spontaan vriendschappen ontstaan.
Onze logeerweekenden gelden als respijtzorg, omdat ouders even vrij zijn van de zorg voor hun gehandicapte kind.

Flexibel deelnemen

Voor de rust in de groep is het beter dat deelnemers het hele weekend komen. Maar dat is niet verplicht! We zien liever dat een deelnemer een dagdeel, dag, etmaal of twee dagen en een nacht komt, dan helemaal niet. In overleg met de coördinator kunt u uw zoon of dochter later brengen of eerder ophalen. Geen probleem, als het past binnen het activiteitenprogramma.
Meer over dagactiviteiten

Proefdraaien

Een nieuwe deelnemer mag 2x gratis een dag of dagdeel komen proefdraaien tijdens een logeerweekend. Om te kijken of het klikt. We vinden het namelijk heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en dat alles zo normaal mogelijk verloopt in een vriendschappelijke sfeer.

Logeeradres

We verblijven op een prachtige locatie, middenin de natuur en met heel veel faciliteiten binnen handbereik.
Meer over logeeradres

T  06 – 12 95 70 89
info@elfriesland.nl 

Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

KvK 01122957
Statuten