Activiteiten

ELF doet ’t anders

De activiteiten van ELF zijn een aanvulling op het bestaande aanbod aan zorg en dagbesteding. We onderscheiden ons met telkens wisselende dagactiviteiten. En willen zoveel mogelijk maatwerk bieden. Daarom kijken we goed naar de wensen en behoeften van onze deelnemers en organiseren de activiteiten zoveel mogelijk in samenspraak met ouders en zorgverleners.

Variatie in dagactiviteiten

De dagactiviteiten bij ELF hebben een educatief karakter. Daarbij is aandacht voor beweging, communiceren, denkvaardigheid, weerbaarheid en zelfredzaamheid. En soms staan de activiteiten een tijd lang in het teken van een thema zoals hygiëne, vriendschap of gezondheid. Een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

Sportief

Creatief

Recreatief

Fietsen

Bloemschikken

Avonturenpad

Handboogschieten

Dansen

Barbecueën

Hockey

Knutselen

Koken

Judo

Schilderen

Picknicken

Paardrijden

Tekenen

Speeltuin

Schaatsen

Theater

Speurtocht

Tennis

Muziek

Varen

Voetbal

Zingen

Zeilen

Leuke uitstapjes

We gaan ook regelmatig met elkaar op pad en bezoeken dan een museum, voorstelling of dierentuin. Dat is vaak heel leuk te combineren met een activiteit. ELF zorgt dat het programma wordt afgestemd op onze deelnemers. Zo zijn we ook al naar een musical en circus geweest. En naar een fitnesscentrum, de midgetgolf- en bowlingbaan. Teveel om op te noemen.
Foto’s bekijken

Helpen, maar ook tijd voor jezelf

Bij ELF doen deelnemers mee aan wat ze leuk vinden. Dat gaat heel goed. En ze willen vaak wel een handje helpen met eten voorbereiden, koken, tafeldekken, afruimen of spullen klaarzetten en opruimen. Daarnaast is er altijd voldoende tijd om tot rust te komen of iets voor jezelf te doen. We plannen de dagen niet propvol.

T  06 – 12 95 70 89
info@elfriesland.nl 

Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

KvK 01122957
Statuten